“Mooie stem, kan goed zingen”

Als we vroeger op school iets leuks over mekaar moesten verzinnen, dan was het vaak dàt wat ik te horen kreeg. Ik vond dat stom. Als je 14 bent, wil je dingen horen als “is een toffe” of “ziet er cool uit”. Nu zag ik er toen - met m’n korte nylonsokjes, epauletten en gefriseerd haar (de jaren 80, remember) - helemààl niet cool uit. Maar soit, dat zijn toch de dingen die je als puber wil horen.
Intussen heb ik de waarde van die woorden wel goed begrepen.

Sinds 1995 is mijn stem mijn broodwinning, en mijn vrijgeleide om allerlei leuke, spannende en interessante dingen te doen.
Mijn stem leidde me naar Radio 1 en Canvas, naar VTM, één en EXQI Culture. Ik heb er radioprogramma’s mee gepresenteerd, tv programma’s mee aangekondigd, documentaires, audiogidsen en tv commercials mee ingelezen.
Met je stem een sfeer oproepen en een hele wereld creëren, of het nu gaat om een radioprogramma, een reclamespot of een museumgids, dat is geweldig !
Stem CVG! Neem gerust een kijkje op de pagina’s Radio, Reportage en Stemmenwerk, en luister naar de audiovoorbeelden. En als je m’n stem wil lenen voor één van je projecten, aarzel dan niet om me te contacteren!
christina.vangeel@ginsonic.be en 0475/615 651