Elke radiocommercial of TV-spot, elke bedrijfsfilm, e-learning of audiogids vraagt een andere stijl en sfeer, en verdient de beste en meest geschikte stem.
Ik vind het boeiend om die sfeer en stijl snel en correct te vatten met mijn stem. Of met mijn stemmen, want ik heb er niet één, ik heb er vele. Rustig, vriendelijk en betrouwbaar voor je corporate movies, e-learnings en IVR’s. Enthousiast, warm en overtuigend voor je radio- en TV-commercials en voice-overs. Of helder, fris en vrolijk als die toon je beter past. Ik ben erop getraind om snel en efficiënt te vatten wat de klant wenst.

Ik bied je:
* 20 jaar ervaring als professionele stem.
* Een professionele opnamestudio met 1e klas materiaal (Solid State Logic, Apogee, Neumann).
* Snelle en efficiënte levering binnen 24 uur.
* Een ruim talenpakketje: (Vlaams) Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.
* Veel goesting en een grote smile, omdat elke nieuwe stemopdracht een plezier is.


Alle opnames kunnen gebeuren in mijn studio in Brugge, als je dat wil kan je inluisteren en regisseren via skype of via Session Link Pro.
Maar uiteraard zet ik graag wel eens een stapje in de wereld, en kom ik met plezier naar je toe als de klant dat verkiest.
Enkele klanten die ik al bediende met mijn stem:
ING, Njam TV, BNP Paribas Fortis, Fnac, Canvas, Gazet van Antwerpen, Unizo, Lidl, Nest, Weight Watchers, Texaco, AXA, Alpro, De Lijn, Exqi Culture, Stad Antwerpen, Thomas Cook, Licom, VTM, één, Mentos, Stad Brugge, Citroën, Cirque du Soleil, De Bijloke, De Efteling, …
Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden. Meer audio kan je beluisteren op de Audio pagina.
CVG Demo Mix Commercial CVG Demo Mix Commercial
CVG_Demo_Mix_CorporateCVG Demo Mix Corporate